Taxi Karungi, Björn Källsenius

Norrbottens län

Information

620604-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Taxi Karungi, Björn Källsenius. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Taxi Karungi, Björn Källsenius är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haparanda som är den kommunen som Taxi Karungi, Björn Källsenius finns i.

Taxi Karungi, Björn Källsenius har varit registrerat sedan 1991-08-05 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Taxi Karungi, Björn Källsenius så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Taxi Karungi, Björn Källsenius är och det finns flera verksamheter i Haparanda som också är .

Firmatecknare för Taxi Karungi, Björn Källsenius är följande:

Vill ni komma i kontakt med Taxi Karungi, Björn Källsenius så kan ni göra det på telefon genom 0922-30355 eller genom brev på följande adress:

Taxirörelsen.

Det finns olika personer som har en koppling med Taxi Karungi, Björn Källsenius och det är Källsenius, Björn Oskar Mikael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,