Natur och Hälsoprodukter, Haparanda

Norrbottens län

Information

Natur och Hälsoprodukter, Haparanda är ett företag som finns i Haparanda. I Natur och Hälsoprodukter, Haparanda finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ivarsson, Pia-Lill som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Natur och Hälsoprodukter, Haparanda så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Natur och Hälsoprodukter, Haparanda på telefon 0922-10060.

Hälsoprodukter med närings och kosttillskott. Visst utbud av vegetarisk kost. Hudvårdsprodukter.

Idag är Natur och Hälsoprodukter, Haparanda av bolagstypen Enskild firma.

Natur och Hälsoprodukter, Haparanda är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Haparanda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Natur och Hälsoprodukter, Haparanda innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Natur och Hälsoprodukter, Haparanda är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Natur och Hälsoprodukter, Haparanda så är det följande:

Natur och Hälsoprodukter, Haparanda har 660426-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.