Östra Norrbottens Handelshus, Ekonomisk förening

Norrbottens län

Information

I Haparanda finns det ett Ekonomisk förening som heter Östra Norrbottens Handelshus, Ekonomisk förening. Det finns flera företag som liknar Östra Norrbottens Handelshus, Ekonomisk förening i Norrbottens län. Haparanda är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2000-05-09 så har Östra Norrbottens Handelshus, Ekonomisk förening varit registrerat. Idag är Östra Norrbottens Handelshus, Ekonomisk förening och det finns fler företag som är det i Haparanda.

Vill man komma i kontakt med Östra Norrbottens Handelshus, Ekonomisk förening så kan man gör det genom att posta ett brev till Centrumv. 66, 952 32, Kalix. Vi ni istället prata med Östra Norrbottens Handelshus, Ekonomisk förening så kan ni göra det på 0923-12183.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att främja handel över gränsälven i Tornedalen. Föreningen ska bedriva, förmedla och samordna handel och inköp av varor och tjänster till landsbygdsföretagare i Östra Norrbotten samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bäckström, Bengt Ingemar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Mansikka, Carl Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Pesula, Per Gustav som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Resin, Karl Olov Arne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Tornberg, Nils Olov Göran som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wasserman, Helge Valfrid som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamotFrankki, Bror Arne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Sandberg, Lars Rune som är född 1957 och har titeln Suppleant, .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Lennart Mansikka och Bengt Bäckström var för sig. .

Östra Norrbottens Handelshus, Ekonomisk förening har 769605-6949 som sitt organisationsnummer.