Horse Fysio Haparanda

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haparanda och Horse Fysio Haparanda är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Horse Fysio Haparanda är ett av dem. Statusen för Horse Fysio Haparanda är att Bolaget är aktivt.

Horse Fysio Haparanda är ett Enskild firma och skapades 2004-06-22. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Haparanda där företaget finns i jobbar för att företag som Horse Fysio Haparanda ska trivas.

Horse Fysio Haparanda är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04. I Haparanda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bedriva hästvård med fysioterapi, massage.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Horse Fysio Haparanda är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04.

Idag är Horse Fysio Haparanda och det finns flera företag som är det idag i Haparanda.

Vill man komma i kontakt med Horse Fysio Haparanda så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-0209903.

.

De som är på något sätt har med Horse Fysio Haparanda är Ylimartimo, Mari Helena som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Horse Fysio Haparanda har 790104-XXXX som sitt organisationsnummer.