SERECO Industri

Norrbottens län

Information

Bilar, skrot, inköp och återförsäljning av bildelar. Bildelar och tillbehör (nya), detaljhandel. Bildelar och tillbehör, parti och agenturhandel. Bilverkstadsverksamhet, ej specialiserad. Bilförsäljning. Service och reparationer av industrimaskiner. Samt försäljning av delar till dessa. Vedförsäljning samt uthyrning av vedmaskin till konsumenter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SERECO Industri vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Haparanda så är SERECO Industri en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Haparanda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Haparanda och i Norrbottens län. Redan 2005-03-07 så skapades SERECO Industri och verksamheten är har ej F-skattsedel.

810204-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Haparanda.

Just nu är SERECO Industri och det finns många verksamheter som är i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med SERECO Industri så går det att nå dem via telefon på 070-2867013 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom SERECO Industri är Marksved, Anne Erika som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .