Handelsbolaget Ullas Livs, Palovaara & Co

Norrbottens län

Information

916478-3814 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Ullas Livs, Palovaara & Co. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Ullas Livs, Palovaara & Co är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Haparanda som är den kommunen som Handelsbolaget Ullas Livs, Palovaara & Co finns i.

Handelsbolaget Ullas Livs, Palovaara & Co har varit registrerat sedan 1977-04-12 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Ullas Livs, Palovaara & Co så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Ullas Livs, Palovaara & Co är och det finns flera bolag i Haparanda som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Ullas Livs, Palovaara & Co är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Ullas Livs, Palovaara & Co så kan ni göra det på telefon genom 0922-30065 eller genom brev på följande adress:
Tornedalsv. 456, 953 93, Karungi

Handel med livsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Ullas Livs, Palovaara & Co och det är Palovaara, Eva Ulla Britta som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Palovaara, Harry Brynolf som är född 1935 och har titeln Bolagsman,