Maskin & Motor Handelsbolag, Gösta och Ingeborg Bertgren

Norrbottens län

Information

916479-5388 är organisationsnummer för företaget Maskin & Motor Handelsbolag, Gösta och Ingeborg Bertgren. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maskin & Motor Handelsbolag, Gösta och Ingeborg Bertgren är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Haparanda som är den kommunen som Maskin & Motor Handelsbolag, Gösta och Ingeborg Bertgren finns i.

Maskin & Motor Handelsbolag, Gösta och Ingeborg Bertgren har varit registrerat sedan 1981-11-02 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maskin & Motor Handelsbolag, Gösta och Ingeborg Bertgren så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Maskin & Motor Handelsbolag, Gösta och Ingeborg Bertgren är och det finns flera bolag i Haparanda som också är .

Firmatecknare för Maskin & Motor Handelsbolag, Gösta och Ingeborg Bertgren är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Maskin & Motor Handelsbolag, Gösta och Ingeborg Bertgren så kan ni göra det på telefon genom 0922-61357 eller genom brev på följande adress:
Pipons v. 11, 953 34, Haparanda

Försäljning av motorsågar, skogskläder, skogsverktyg, mopeder och service av motorsågar samt därtill förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Maskin & Motor Handelsbolag, Gösta och Ingeborg Bertgren och det är Bertgren, Gösta Erik som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Bertgren, Hulda Ingeborg som är född 1938 och har titeln Bolagsman,