Handelsbolaget Bellis Blomsterhandel (Bellis Blommsterhandel)

Norrbottens län

Information

Handelsbolaget Bellis Blomsterhandel (Bellis Blommsterhandel) hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Haparanda som är den kommunen där Handelsbolaget Bellis Blomsterhandel (Bellis Blommsterhandel) finns. I Haparanda så finns det många olika Handelsbolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Bellis Blomsterhandel (Bellis Blommsterhandel) tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Handelsbolaget Bellis Blomsterhandel (Bellis Blommsterhandel) har haft sedan 1994-01-01. Handelsbolaget Bellis Blomsterhandel (Bellis Blommsterhandel) har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Bellis Blomsterhandel (Bellis Blommsterhandel) så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 84, 953 31, Haparanda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0922-61003.

Haparanda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Handelsbolaget Bellis Blomsterhandel (Bellis Blommsterhandel) har idag 916597-2622 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Bellis Blomsterhandel (Bellis Blommsterhandel)

Blomsterhandel.

I Handelsbolaget Bellis Blomsterhandel (Bellis Blommsterhandel) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wähäjärvi, Gustaf Erik som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Wähäjärvi, Oili Marketta som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .