S-A Nöjen i Haparanda Handelsbolag

Norrbottens län

Information

S-A Nöjen i Haparanda Handelsbolag är ett företag som finns i Haparanda. I S-A Nöjen i Haparanda Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björkén, Anna-Karin som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Innala, Saara Kaarina som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med S-A Nöjen i Haparanda Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå S-A Nöjen i Haparanda Handelsbolag på telefon 0922-20013.

Festarrangemang med mat och dryck.

Idag är S-A Nöjen i Haparanda Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

S-A Nöjen i Haparanda Handelsbolag är ett av många företag som finns i Norrbottens län och Haparanda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

S-A Nöjen i Haparanda Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-01 och S-A Nöjen i Haparanda Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för S-A Nöjen i Haparanda Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

S-A Nöjen i Haparanda Handelsbolag har 969722-2975 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.