BOSMINA Haparanda

Norrbottens län

Information

BOSMINA Haparanda är en verksamhet som finns i Haparanda. I BOSMINA Haparanda finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svanberg, Staffan Mikael som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med BOSMINA Haparanda så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå BOSMINA Haparanda på telefon 0922-13395.

Utbildning för lärare, barnomsorgspersonal och privata grupper i praktisk naturkunskap, miljöhot och framtidstro. Specialitet: Ha- vsmiljö, skärgård - natur- och kulturhistoria ekologi och allas ansvar. Provtagningar och studier av livsformer. Lägerskoleverk- samhet. Produktion av läromedel. Försäljning av undervisnings- material och material för miljöriktigt leverne. Konsulttjänster. Transport, byggnads- och anläggningsverksamhet i skärgård.

Idag är BOSMINA Haparanda av bolagstypen Enskild firma.

BOSMINA Haparanda är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Haparanda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

BOSMINA Haparanda innehar ej F-skattsedel och BOSMINA Haparanda är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BOSMINA Haparanda så är det följande:

BOSMINA Haparanda har 471023-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.