Benedictes Livsotek & Butiken på landet

Norrbottens län

Information

Benedictes Livsotek & Butiken på landet hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Haparanda som är den kommunen där Benedictes Livsotek & Butiken på landet finns. I Haparanda så finns det många olika Enskild firma och i Norrbottens län så finns det ännu fler Enskild firma. Benedictes Livsotek & Butiken på landet tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. Benedictes Livsotek & Butiken på landet har funnits sedan och 2005-06-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Benedictes Livsotek & Butiken på landet så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0922-32040.

Haparanda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Benedictes Livsotek & Butiken på landet har idag 510605-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Benedictes Livsotek & Butiken på landet

Handel med kläder, örter, naturkosmetika, samt import och export. Detaljhandel i affär av ovanstående samt föreläsningar, kursverksamhet kring örter och kryddor. Odling av kryddplantor och försäljning. Behandlingar med örter som utgångspunkt.

I Benedictes Livsotek & Butiken på landet så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hulkoff, Pia Benedicte Hanna Helena som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .