Euro Power Gym

Norrbottens län

Information

520327-XXXX är organisationsnummer för företaget Euro Power Gym. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Euro Power Gym är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haparanda som är den kommunen som Euro Power Gym finns i.

Euro Power Gym har varit registrerat sedan 2000-01-19 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Euro Power Gym så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Euro Power Gym är och det finns flera bolag i Haparanda som också är .

Firmatecknare för Euro Power Gym är följande:

Vill ni komma i kontakt med Euro Power Gym så kan ni göra det på telefon genom 0922-13324 eller genom brev på följande adress:

Träningslokal, gym.

Det finns olika personer som har en koppling med Euro Power Gym och det är Koivumaa, Jouko Kalervo som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,