Jarmos Taxi

Norrbottens län

Information

550727-XXXX är organisationsnummer för bolaget Jarmos Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jarmos Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haparanda som är den kommunen som Jarmos Taxi finns i.

Jarmos Taxi har varit registrerat sedan 1990-04-24 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jarmos Taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Jarmos Taxi är och det finns flera bolag i Haparanda som också är .

Firmatecknare för Jarmos Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jarmos Taxi så kan ni göra det på telefon genom 0922-13667 eller genom brev på följande adress:

Taxirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Jarmos Taxi och det är Apajärvi, Jarmo Kaleva som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,