Polarica AB

Norrbottens län

Information

556167-2535 är organisationsnummer för bolaget Polarica AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Polarica AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haparanda som är den kommunen som Polarica AB finns i.

Polarica AB har varit registrerat sedan 1972-07-24 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Polarica AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Polarica AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haparanda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Polarica AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lehto, Allan Axel Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -Pessa, Jyrki Viljo Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Polarica AB så kan ni göra det på telefon genom 0922-29200 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 35, 953 37, Haparanda

Bolaget skall handla med och djupfrysa livsmedel, företrädesvis bär, kött och fisk, legolagring och legofrysning av dylika varor, bedriva uthyrning av byggnader, maskiner och inventarier såsom datorer, elektronikutrustning, tryckeriutrustning, fordon, maskiner och inventarier till livsmedelsindustrin, ävensom idka med ovannämnda verksamhetsområden förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Polarica AB och det är Pessa, Jyrki Viljo som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Innala, Tommy Mikael som är född 1962 och har titeln VD, Innala, Tommy Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lehto, Allan Axel som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frey, Tero Kimmo Karolus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindfors, Kjell Erland som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamotMämmioja, Aino Anneli som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Nyaiesh, Syrus Sebastian Reza som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Rinder, Per-Magnus som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotLehto, Britta Katarina som är född 1939 och har titeln SuppleantKostet, Tapio Juhani som är född 1960 och har titeln RevisorBrännström, Annika Birgitta som är född 1958 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor