Sandvik Mining and Construction Haparanda AB

Norrbottens län

Information

Sandvik Mining and Construction Haparanda AB är en verksamhet som finns i Haparanda. I Sandvik Mining and Construction Haparanda AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eklund, Lilja Helena som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Vesanto, Arto Anton som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Jonsson, Sylve Konrad som är född 1954 och har titeln VD, Jonsson, Sylve Konrad som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Kirjalainen, Juha Heikki Valtter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bratt, Anders Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotYli-Uotila, Jari Juhani som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Kostet, Tapio Juhani som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sandvik Mining and Construction Haparanda AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sandvik Mining and Construction Haparanda AB på telefon 0922-29800.

Föremålet för bolagets verksamhet är att konstruera, tillverka och försälja maskiner och anläggningar med speciell inriktning på entreprenad-, gruv- och processindustrin, utföra import- och exporthandel inom nämnda branscher samt därmed sammanhängande verksamhet.

Idag är Sandvik Mining and Construction Haparanda AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sandvik Mining and Construction Haparanda AB är ett av många verksamheter som finns i Norrbottens län och Haparanda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sandvik Mining and Construction Haparanda AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sandvik Mining and Construction Haparanda AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1975-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sandvik Mining and Construction Haparanda AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bratt, Anders Åke -Jonsson, Sylve Konrad -Kirjalainen, Juha Heikki Valtter -Yli-Uotila, Jari Juhani Firman tecknas i förening av -Eklund, Lilja Helena -Vesanto, Arto Anton Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Sandvik Mining and Construction Haparanda AB har 556189-4691 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.