Lars Tornberg Värme & Sanitet Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Lars Tornberg Värme & Sanitet Aktiebolag är ett bolag som finns i Haparanda. I Lars Tornberg Värme & Sanitet Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tornberg, Sven Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Tornberg, Anna Helena som är född 1976 och har titeln Suppleant, Tjernström, Lars Bertil som är född 1947 och har titeln Revisor, Borev Bolandsplans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Tornberg Värme & Sanitet Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Tornberg Värme & Sanitet Aktiebolag på telefon 010-2596962.

Bolaget skall bedriva installation och reparation av värme- och sanitetsanläggningar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars Tornberg Värme & Sanitet Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lars Tornberg Värme & Sanitet Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Haparanda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lars Tornberg Värme & Sanitet Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lars Tornberg Värme & Sanitet Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Tornberg Värme & Sanitet Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lars Tornberg Värme & Sanitet Aktiebolag har 556251-1286 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.