A N Maskinteknik Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556335-6590 är organisationsnummer för verksamheten A N Maskinteknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A N Maskinteknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haparanda som är den kommunen som A N Maskinteknik Aktiebolag finns i.

A N Maskinteknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-09-21 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för A N Maskinteknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

A N Maskinteknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Haparanda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för A N Maskinteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med A N Maskinteknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0922-10390 eller genom brev på följande adress:
Företagsv. 10, 953 33, Haparanda

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning samt utföra service och leasing av skogsbruks- och entreprenadmaskiner samt återvinning av maskindelar i anslutning härtill och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med A N Maskinteknik Aktiebolag och det är Alatalo, Sven Göte Eskil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Niskala, Veli Tapani som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmelind, Gun-Britt Camilla som är född 1961 och har titeln Suppleant, Luttu, Nils Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Lehto, Martin Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, Övertorneå Revision AB som är född och har titeln RevisorRevisionsbyrån Lehto & Partner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,