Carl-Ragnar Bucht Redovisning Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Haparanda och Carl-Ragnar Bucht Redovisning Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Carl-Ragnar Bucht Redovisning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Carl-Ragnar Bucht Redovisning Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Carl-Ragnar Bucht Redovisning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-24. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Haparanda där företaget finns i jobbar för att företag som Carl-Ragnar Bucht Redovisning Aktiebolag ska trivas.

Carl-Ragnar Bucht Redovisning Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Haparanda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva redovisningsbyrå verksamhet, äga och hyra ut häststall och övrig häst och djurverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva verksamhet som viktväktarkonsulent och fotograf. Samt övrig med detta förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Carl-Ragnar Bucht Redovisning Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Carl-Ragnar Bucht Redovisning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Haparanda.

Vill man komma i kontakt med Carl-Ragnar Bucht Redovisning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0922-30046.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Carl-Ragnar Bucht Redovisning Aktiebolag är Bucht, Carl Ragnar som är född 1952 och har titeln VD, Bucht, Carl Ragnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Kenttä, Taina Anneli som är född 1958 och har titeln Suppleant, Brändholm, Stig Gunnar Jörgen som är född 1962 och har titeln Revisor, Lavonen, Kai Rikhard som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Carl-Ragnar Bucht Redovisning Aktiebolag har 556348-3048 som sitt organisationsnummer.