Kukkolaforsen Fastighet & Consult AB

Norrbottens län

Information

Kukkolaforsen Fastighet & Consult AB är ett av många verksamheter som finns i Haparanda. Det är nämligen den kommunen som Kukkolaforsen Fastighet & Consult AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kukkolaforsen Fastighet & Consult AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Kukkolaforsen Fastighet & Consult AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 1990-04-05. Men sedan 1990-01-01 så har Kukkolaforsen Fastighet & Consult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kukkolaforsen 184, 953 91, Haparanda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kukkolaforsen Fastighet & Consult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0922-31000.

Haparanda arbetar för att verksamheter som Kukkolaforsen Fastighet & Consult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kukkolaforsen Fastighet & Consult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och konsultverksamhet inom besöksnäringen.

Firmatecknare för Kukkolaforsen Fastighet & Consult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Spolander, Svante Viktor i förening med -Spolander, Margit Irene Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kukkolaforsen Fastighet & Consult AB och det är följande personer, Spolander, Svante Viktor som är född 1947 och har titeln VD, Spolander, Svante Viktor som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Spolander, Lars Vilhelm som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Renström, Helena Maria som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Spolander, Margit Irene som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lehto, Martin Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor.Revisionsbyrån Lehto & Partner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kukkolaforsen Fastighet & Consult AB är 556392-0379.