P. Lindroth Plåt & Ventilation Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Haparanda och P. Lindroth Plåt & Ventilation Aktiebolag är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många verksamheter där och P. Lindroth Plåt & Ventilation Aktiebolag är ett av dem. Statusen för P. Lindroth Plåt & Ventilation Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

P. Lindroth Plåt & Ventilation Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-05-18. Det finns flera olika verksamheter i Norrbottens län som är ett stort län. Haparanda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som P. Lindroth Plåt & Ventilation Aktiebolag ska trivas.

P. Lindroth Plåt & Ventilation Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Haparanda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av metallkonstruktioner, tillverkning och försäljning av plåt-, ventilations- och smidesarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att P. Lindroth Plåt & Ventilation Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är P. Lindroth Plåt & Ventilation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Haparanda.

Vill man komma i kontakt med P. Lindroth Plåt & Ventilation Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0922-68340.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med P. Lindroth Plåt & Ventilation Aktiebolag är Lindroth, Peter Gunnar Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Anna-Mari Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Kostet, Tapio Juhani som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhlund, Kristina Ulrika som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

P. Lindroth Plåt & Ventilation Aktiebolag har 556397-1190 som sitt organisationsnummer.