NORDLA AB

Norrbottens län

Information

I Haparanda finns det ett Aktiebolag som heter NORDLA AB. Det finns flera bolag som liknar NORDLA AB i Norrbottens län. Haparanda är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

NORDLA AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1990-10-26 så har NORDLA AB varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är NORDLA AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Haparanda.

Vill man komma i kontakt med NORDLA AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Företagsv. 5, 953 33, Haparanda. Vi ni istället prata med NORDLA AB så kan ni göra det på 0922-12354.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av lastsäkerhetsutrustning, speditionsverksamhet och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hultgren, Sven Gösta som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hultgren, Matias Kristian som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Hultgren, Bengt Åke som är född 1941 och har titeln Delgivningsbar person, Lehto, Martin Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Lehto & Partner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

NORDLA AB har 556409-4661 som sitt organisationsnummer.