Nordic optik haparanda AB (Synsam)

Norrbottens län

Information

Nordic optik haparanda AB (Synsam) hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Haparanda som är den kommunen där Nordic optik haparanda AB (Synsam) finns. I Haparanda så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nordic optik haparanda AB (Synsam) tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Nordic optik haparanda AB (Synsam) har haft sedan 1994-01-01. Nordic optik haparanda AB (Synsam) har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nordic optik haparanda AB (Synsam) så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 82, 953 31, Haparanda men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0922-61151.

Haparanda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Nordic optik haparanda AB (Synsam) Privat, ej börsnoterat.

Nordic optik haparanda AB (Synsam) har idag 556436-1128 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Nordic optik haparanda AB (Synsam)

Bolaget skall bedriva utprovning av och detaljhandel med optiska artiklar, export av dylika artiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Nordic optik haparanda AB (Synsam) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löf, Maria-Kaisa som är född 1975 och har titeln VD, Löf, Maria-Kaisa som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Kouri, Pauliina som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Kurtti, Antti Tapani som är född 1977 och har titeln Suppleant, Löf, Pekka Tapio som är född 1971 och har titeln Suppleant, Kostet, Tapio Juhani som är född 1960 och har titeln RevisorLindfors, Stig Anders som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .