Kanro Utveckling AB

Norrbottens län

Information

556452-2919 är organisationsnummer för bolaget Kanro Utveckling AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kanro Utveckling AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haparanda som är den kommunen som Kanro Utveckling AB finns i.

Kanro Utveckling AB har varit registrerat sedan 1992-09-09 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kanro Utveckling AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Kanro Utveckling AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haparanda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kanro Utveckling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kanro Utveckling AB så kan ni göra det på telefon genom 0922-15311 eller genom brev på följande adress:
Stationsg. 44, 953 31, Haparanda

Bolaget skall bedriva ekonomiska konsultationer, utredningsverksamhet samt utbildningsverksamhet, handel med värdepapper och fastighetsmälkeri och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kanro Utveckling AB och det är Rönnqvist, Kjell Anders som är född 1947 och har titeln VD, Rönnqvist, Kjell Anders som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Tingåker, Elin Sofia som är född 1979 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Brännström, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor,