Lindmark International Trade i Haparanda Aktiebolag

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva internationell handel med huvudsak livsmedelsprodukter, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lindmark International Trade i Haparanda Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Haparanda så är Lindmark International Trade i Haparanda Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Haparanda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Haparanda och i Norrbottens län. Redan 1992-09-10 så skapades Lindmark International Trade i Haparanda Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Lindmark International Trade i Haparanda Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lindmark International Trade i Haparanda Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556453-3403 är organisationsnummret för bolaget som finns i Haparanda.

Just nu är Lindmark International Trade i Haparanda Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Lindmark International Trade i Haparanda Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0922-14050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindmark, Jan-Evert Alfred -Lindmark, Linda Ulrika

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lindmark International Trade i Haparanda Aktiebolag är Lindmark, Jan-Evert Alfred som är född 1941 och har titeln VD, Lindmark, Jan-Evert Alfred som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindmark, Jan Robert som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindmark, Katarina Margaretha som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindmark, Leif Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindmark, Linda Ulrika som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamotKostet, Tapio Juhani som är född 1960 och har titeln Revisor, Öhlund, Kristina Ulrika som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.