Karungi Handelsträdgård Aktiebolag

Norrbottens län

Information

556459-5022 är organisationsnummer för verksamheten Karungi Handelsträdgård Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Karungi Handelsträdgård Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haparanda som är den kommunen som Karungi Handelsträdgård Aktiebolag finns i.

Karungi Handelsträdgård Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-01-14 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Karungi Handelsträdgård Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Karungi Handelsträdgård Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Haparanda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Karungi Handelsträdgård Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Karungi Handelsträdgård Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0922-30064 eller genom brev på följande adress:
Stationsv. 25, 953 93, Karungi

Bolaget skall bedriva handelsträdgård.

Det finns olika personer som har en koppling med Karungi Handelsträdgård Aktiebolag och det är Talonen, Sami Tuomas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Talonen, Anne Karolina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Brännström, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,