Hund & Jakt i Haparanda AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva import, export och grossist- och butiksförsäljning av hund- och fritidsartiklar samt därmed jämförlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hund & Jakt i Haparanda AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Haparanda så är Hund & Jakt i Haparanda AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Haparanda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Haparanda och i Norrbottens län. Redan 1994-10-18 så skapades Hund & Jakt i Haparanda AB och verksamheten är har F-skattsedel Hund & Jakt i Haparanda AB har haft det sedan 1994-01-01.

Hund & Jakt i Haparanda AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556497-0084 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Haparanda.

Just nu är Hund & Jakt i Haparanda AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Hund & Jakt i Haparanda AB så går det att nå dem via telefon på 0922-61695 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hund & Jakt i Haparanda AB är Tyni, Ture Sixten som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Tyni, Ture Patrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Brännström, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .