Contime Industriservice AB

Norrbottens län

Information

I Haparanda finns det ett Aktiebolag som heter Contime Industriservice AB. Det finns flera verksamheter som liknar Contime Industriservice AB i Norrbottens län. Haparanda är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1995-08-01 så har Contime Industriservice AB varit registrerat. Idag är Contime Industriservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Haparanda.

Vill man komma i kontakt med Contime Industriservice AB så kan man gör det genom att posta ett brev till BROVÄGEN 13, 953 95, Nikkala. Vi ni istället prata med Contime Industriservice AB så kan ni göra det på 0922-21180.

Bolaget ska bedriva industriservice, tillverkning och handel med containers och maskiner samt uthyrning av dessa inom verkstadsindustrin. Handel med konst och antikviteter. Export och import av nya och begagnade maskiner och tillbehör inom verkstadsindustrin, förvaltning av fast och lös egendom samt även idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Paajanen, Timo Juhani som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Usoltseva, Larisa som är född 1962 och har titeln Suppleant, Brännström, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Contime Industriservice AB har 556515-2120 som sitt organisationsnummer.