Tarmo Kallijärvi Fastighets AB

Norrbottens län

Information

556539-2890 är organisationsnummer för verksamheten Tarmo Kallijärvi Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tarmo Kallijärvi Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haparanda som är den kommunen som Tarmo Kallijärvi Fastighets AB finns i.

Tarmo Kallijärvi Fastighets AB har varit registrerat sedan 1997-02-14 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tarmo Kallijärvi Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-06-04.

Tarmo Kallijärvi Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Haparanda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tarmo Kallijärvi Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tarmo Kallijärvi Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 0922-10573 eller genom brev på följande adress:
Salmisv. 170, 953 92, Haparanda

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tarmo Kallijärvi Fastighets AB och det är Kallijärvi, Tarmo Akseli som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Kallijärvi, Aimo Aksel som är född 1932 och har titeln Suppleant, Brännström, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,