AB Träshopen i Haparanda

Norrbottens län

Information

556541-2664 är organisationsnummer för företaget AB Träshopen i Haparanda. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB Träshopen i Haparanda är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haparanda som är den kommunen som AB Träshopen i Haparanda finns i.

AB Träshopen i Haparanda har varit registrerat sedan 1997-04-09 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AB Träshopen i Haparanda så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

AB Träshopen i Haparanda är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haparanda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB Träshopen i Haparanda är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med AB Träshopen i Haparanda så kan ni göra det på telefon genom 0922-10475 eller genom brev på följande adress:
Kranv. 14, 953 33, Haparanda

Bolaget skall bedriva handel med trävaror, byggmaterial och byggnadsentreprenader och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB Träshopen i Haparanda och det är Svedlund, Bo Roland som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedlund, Sven Tore som är född 1962 och har titeln Suppleant, Brännström, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Revisor, Thingvall, Claus Gillis som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,