Polargrossen AB

Norrbottens län

Information

I Haparanda finns det ett Aktiebolag som heter Polargrossen AB. Det finns flera företag som liknar Polargrossen AB i Norrbottens län. Haparanda är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Polargrossen AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-06-01 och det finns flera bolag som är det i Norrbottens län.

Sedan 1999-10-04 så har Polargrossen AB varit registrerat och sedan 2000-06-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Polargrossen AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Haparanda.

Vill man komma i kontakt med Polargrossen AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kraftv. 3, 953 36, Haparanda. Vi ni istället prata med Polargrossen AB så kan ni göra det på 0922-61660.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med livsmedel och special varor, samt import och export av livsmedel och special varor, handel med värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lantto, Heikki Verneri som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ikonen, Merja Anneli som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantto, Kari Verner som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Åström, Monika Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Polargrossen AB har 556576-4759 som sitt organisationsnummer.