Nöjesmixen i Haparanda AB

Norrbottens län

Information

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, catering- och spelverksamhet samt bedriva butik med försäljning av bijouterier och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nöjesmixen i Haparanda AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Haparanda så är Nöjesmixen i Haparanda AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Haparanda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Haparanda och i Norrbottens län. Redan 1999-11-27 så skapades Nöjesmixen i Haparanda AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556579-7007 är organisationsnummret för företaget som finns i Haparanda.

Just nu är Nöjesmixen i Haparanda AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Nöjesmixen i Haparanda AB så går det att nå dem via telefon på 0922-61535 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nöjesmixen i Haparanda AB är Innala, Olov Hilding som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Astrid Maria Christina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Brännström, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .