K. Schakt och Transport i Haparanda AB

Norrbottens län

Information

K. Schakt och Transport i Haparanda AB är ett av många verksamheter som finns i Haparanda. Det är nämligen den kommunen som K. Schakt och Transport i Haparanda AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

K. Schakt och Transport i Haparanda AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-03-27.

K. Schakt och Transport i Haparanda AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2000-03-13. Men sedan 2000-03-27 så har K. Schakt och Transport i Haparanda AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kornv. 2, 953 33, Haparanda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på K. Schakt och Transport i Haparanda AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2112796.

Haparanda arbetar för att verksamheter som K. Schakt och Transport i Haparanda AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för K. Schakt och Transport i Haparanda AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva godstransporter inom åkeribranschen samt gräv- och schaktarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för K. Schakt och Transport i Haparanda AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till K. Schakt och Transport i Haparanda AB och det är följande personer, Leppäniemi, Kurt Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Leppäniemi, Sari Elina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Luttu, Nils Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Övertorneå Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för K. Schakt och Transport i Haparanda AB är 556586-8758.