Niva Gården AB

Norrbottens län

Information

Niva Gården AB är ett av många verksamheter som finns i Haparanda. Det är nämligen den kommunen som Niva Gården AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Niva Gården AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-05-15.

Niva Gården AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2001-05-10. Men sedan 2001-05-15 så har Niva Gården AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Korpikylä 224, 953 93, Karungi. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Niva Gården AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Haparanda arbetar för att verksamheter som Niva Gården AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Niva Gården AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva mjölk och köttproduktion inom lantbruk och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Niva Gården AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Niva Gården AB och det är följande personer, Niva, Ulla Birgit som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Niva, Ann-Mari Gunilla som är född 1950 och har titeln Suppleant, Åström, Monika Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Niva Gården AB är 556610-4021.