Maskinkontakt i Norrbotten AB

Norrbottens län

Information

Maskinkontakt i Norrbotten AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Haparanda som är den kommunen där Maskinkontakt i Norrbotten AB finns. I Haparanda så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Maskinkontakt i Norrbotten AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Maskinkontakt i Norrbotten AB har haft sedan 2001-10-16. Maskinkontakt i Norrbotten AB har funnits sedan och 2001-10-22 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Maskinkontakt i Norrbotten AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tornedalsv. 452, 953 93, Karungi men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0922-30343.

Haparanda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Maskinkontakt i Norrbotten AB Privat, ej börsnoterat.

Maskinkontakt i Norrbotten AB har idag 556617-1251 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Maskinkontakt i Norrbotten AB

Bolaget skall bedriva försäljning av entreprenad-, jordbruks- och skogsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

I Maskinkontakt i Norrbotten AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Haapasaari, Börje Erling som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Nils Johan Arne som är född 1962 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor, .