Hemmabergets HVB-hem AB

Norrbottens län

Information

556629-1588 är organisationsnummer för företaget Hemmabergets HVB-hem AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hemmabergets HVB-hem AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haparanda som är den kommunen som Hemmabergets HVB-hem AB finns i.

Hemmabergets HVB-hem AB har varit registrerat sedan 2002-07-02 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hemmabergets HVB-hem AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hemmabergets HVB-hem AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haparanda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hemmabergets HVB-hem AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hemmabergets HVB-hem AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2528467 eller genom brev på följande adress:
Byn 61, 952 96, Lappträsk

Bolaget skall bedriva vård, boende och beteendeutveckling för ungdomar samt konsulttjänster inom social omsorg av ungdomar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hemmabergets HVB-hem AB och det är Forlund, Lauri Kalervo som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Forlund, Hannele Elisabet som är född 1956 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Karlsson, Stig Gunnar Evald som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor,