Aspstrandens Restauranger AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Aspstrandens Restauranger AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Haparanda här finns det många olika Aktiebolag. Aspstrandens Restauranger AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Haparanda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Aspstrandens Restauranger AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556629-1869.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0922-12287 alternativt besöka eller skicka post till Aspstrandens Restauranger AB på följande adress Storg. 82, 953 31, Haparanda.

Aspstrandens Restauranger AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Aspstrandens Restauranger AB så sitter följande personer i styrelsen: Jönsson, Jan-Ove som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , Jönsson, Hanna Kristina som är född 1974 och har titeln Suppleant , Myllymäki, Eva Maria som är född 1976 och har titeln Suppleant . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva restaurangrörelse och därvid kopplad utbildningsverksamhet.