Piraten PeA Brännström AB

Norrbottens län

Information

Piraten PeA Brännström AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Haparanda som är den kommunen där Piraten PeA Brännström AB finns. I Haparanda så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Piraten PeA Brännström AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Piraten PeA Brännström AB har haft sedan 2003-06-12. Piraten PeA Brännström AB har funnits sedan och 2003-06-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Piraten PeA Brännström AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Salmisv. 81, 953 92, Haparanda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Haparanda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler företag.

Idag är Piraten PeA Brännström AB Privat, ej börsnoterat.

Piraten PeA Brännström AB har idag 556629-9516 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Piraten PeA Brännström AB

Bolaget skall bedriva skrotning och försäljning av begagnade maskiner från försvaret samt försvarsmaterial och därmed förenlig verksamhet.

I Piraten PeA Brännström AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brännström, Per Arne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Brännström, Astrid Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Brännström, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .