Hugos Maskin AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Hugos Maskin AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Haparanda här finns det många olika Aktiebolag. Hugos Maskin AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Haparanda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Hugos Maskin AB är momsregistrerat sedan2004-05-20 och har organisationsnummer 556659-0146.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0922-31085 alternativt besöka eller skicka post till Hugos Maskin AB på följande adress Kukkolaforsen 121, 953 91, Haparanda.

Hugos Maskin AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-05-20.

I Hugos Maskin AB så sitter följande personer i styrelsen: Majlöv, Hugo Ragnar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Majlöv, Anna Elisabet som är född 1932 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolget skall bedriva verksamhet med inköp och renoveringar samt försäljning av maskiner och kringutrustning för träindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.