Långträsk Last AB

Norrbottens län

Information

Långträsk Last AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Haparanda som är den kommunen där Långträsk Last AB finns. I Haparanda så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Långträsk Last AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Långträsk Last AB har haft sedan 2005-05-12. Långträsk Last AB har funnits sedan och 2005-05-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Långträsk Last AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Naartijärvi 76, 953 92, Haparanda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Haparanda arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Långträsk Last AB Privat, ej börsnoterat.

Långträsk Last AB har idag 556678-3584 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Långträsk Last AB

Bolaget skall bedriva lastnings- och grävmaskinsarbeten, försäljning av grus samt därmed förenlig verksamhet.

I Långträsk Last AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Snäll, Lars Håkan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Snäll, Jan Magnus som är född 1975 och har titeln Suppleant, Brännström, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .