Nordcalott Trading AB

Norrbottens län

Information

Bolaget ska tillverka och försälja grillkåtor och lusthus, försäljning och montering av personbilsdäck, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordcalott Trading AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Haparanda så är Nordcalott Trading AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Norrbottens län så finns det ännu fler.

Haparanda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Haparanda och i Norrbottens län. Redan 2005-09-30 så skapades Nordcalott Trading AB och verksamheten är har F-skattsedel Nordcalott Trading AB har haft det sedan 2006-03-02.

Nordcalott Trading AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-02

556686-6660 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Haparanda.

Just nu är Nordcalott Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Norrbottens län

Vill ni komma i kontakt med Nordcalott Trading AB så går det att nå dem via telefon på 0922-61400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordcalott Trading AB är Korva, Per Johan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hemphälä, Maija-Liisa som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lehto, Martin Lars Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Lehto & Partner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .