Affärsfastigheter i Haparanda AB

Norrbottens län

Information

556687-0241 är organisationsnummer för företaget Affärsfastigheter i Haparanda AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Affärsfastigheter i Haparanda AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haparanda som är den kommunen som Affärsfastigheter i Haparanda AB finns i.

Affärsfastigheter i Haparanda AB har varit registrerat sedan 2005-10-05 och det finns flera företag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Affärsfastigheter i Haparanda AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-27.

Affärsfastigheter i Haparanda AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haparanda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Affärsfastigheter i Haparanda AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Persson, Jan Anders

Vill ni komma i kontakt med Affärsfastigheter i Haparanda AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Lärarg. 15, 941 63, Piteå

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Affärsfastigheter i Haparanda AB och det är Persson, Jan Anders som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Stefan som är född 1972 och har titeln Suppleant, Boström, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,