Bosmina Skärgårdsturer AB

Norrbottens län

Information

I Norrbottens län så finns Bosmina Skärgårdsturer AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Haparanda här finns det många olika Aktiebolag. Bosmina Skärgårdsturer AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Norrbottens län. Haparanda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Norrbottens län gör att bolag trivs där.

Bosmina Skärgårdsturer AB är momsregistrerat sedan2006-05-11 och har organisationsnummer 556694-4855.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0922-13395 alternativt besöka eller skicka post till Bosmina Skärgårdsturer AB på följande adress Bryggargränd 3, 953 37, Haparanda.

Bosmina Skärgårdsturer AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-05-11.

I Bosmina Skärgårdsturer AB så sitter följande personer i styrelsen: Svanberg, Staffan Mikael som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva turismverksamhet i naturmiljö, tillsyns- verksamhet av skyddad natur samt därtill hörande underhåll och byggnation, konsult och utbildningsverksamhet avseende skol- utveckling, miljöfrågor och turistisk verksamhet med därtill hörande produktion av informationsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.