NORRMETT AB

Norrbottens län

Information

NORRMETT AB hittar ni ett Norrbottens län som inte är som andra län. I Norrbottens län hittar ni Haparanda som är den kommunen där NORRMETT AB finns. I Haparanda så finns det många olika Aktiebolag och i Norrbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. NORRMETT AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket NORRMETT AB har haft sedan 2006-02-15. NORRMETT AB har funnits sedan och 2006-02-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till NORRMETT AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Företagsv. 7, 953 33, Haparanda men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0922-40020.

Haparanda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Norrbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är NORRMETT AB Privat, ej börsnoterat.

NORRMETT AB har idag 556698-1808 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för NORRMETT AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att driva fastighetsservice och byggnadsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

I NORRMETT AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rautio, Reijo Einari som är född 1952 och har titeln VD, Rautio, Reijo Einari som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Yliluoma, Ilkka Aatos Kullervo som är född 1954 och har titeln Suppleant, Kostet, Tapio Juhani som är född 1960 och har titeln Revisor, Öystilä, Hans Göran som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.