Bacchus Restaurang i Haparanda AB

Norrbottens län

Information

Bacchus Restaurang i Haparanda AB är ett bolag som finns i Haparanda. I Bacchus Restaurang i Haparanda AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Beshar Baroski, Bejer som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alhossain, Khaled Naser som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Abdullah, Dejwar Bashar som är född 1976 och har titeln Suppleant, Luttu, Nils Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Övertorneå Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bacchus Restaurang i Haparanda AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bacchus Restaurang i Haparanda AB på telefon 0922-13240.

Bolaget ska bedriva restaurang-café och kioskverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bacchus Restaurang i Haparanda AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bacchus Restaurang i Haparanda AB är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Haparanda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bacchus Restaurang i Haparanda AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-16 och Bacchus Restaurang i Haparanda AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bacchus Restaurang i Haparanda AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Bacchus Restaurang i Haparanda AB har 556699-1963 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.