Torne Darlinki AB

Norrbottens län

Information

556699-9586 är organisationsnummer för bolaget Torne Darlinki AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torne Darlinki AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Haparanda som är den kommunen som Torne Darlinki AB finns i.

Torne Darlinki AB har varit registrerat sedan 2006-03-18 och det finns flera bolag i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Torne Darlinki AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Torne Darlinki AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Haparanda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Torne Darlinki AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Torne Darlinki AB så kan ni göra det på telefon genom 0922-13570 eller genom brev på följande adress:
Torget 5, 953 32, Haparanda

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang, pub och kioskverksamhet med kulturellt och medialt utbud, personal- uthyrning och entreprenad inom restaurang och kultur media, utbildning inom kultur och media samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Torne Darlinki AB och det är Angeria, Anne Amina som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Kenttä, Auli Hannele som är född 1954 och har titeln Suppleant, Norén, Per Christer som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB AB som är född och har titeln Revisor,