Arctic Innovation AB

Norrbottens län

Information

Arctic Innovation AB är ett bolag som finns i Haparanda. I Arctic Innovation AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westman, Bengt Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olofsson, Ulf Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Vassilina som är född 1974 och har titeln Suppleant, Westman, Leena Annikki som är född 1945 och har titeln Suppleant, Winsa, Curt Anders som är född 1950 och har titeln Revisor, Luleå Revisionskontor Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Arctic Innovation AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Arctic Innovation AB på telefon .

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av konsumtionsvaror avseende kosmetik- och hälsovårdsprodukter, erbjuda konsulttjänster med inriktning på affärsutveckling av företag och myndigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Arctic Innovation AB av bolagstypen Aktiebolag.

Arctic Innovation AB är ett av många bolag som finns i Norrbottens län och Haparanda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Arctic Innovation AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-21 och Arctic Innovation AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Arctic Innovation AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -suppleanterna

Arctic Innovation AB har 556731-2573 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Norrbottens län.