Gränsresor AB

Norrbottens län

Information

Gränsresor AB är ett av många bolag som finns i Haparanda. Det är nämligen den kommunen som Gränsresor AB finns i och den tillhör även Norrbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gränsresor AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-06-12.

Gränsresor AB som idag finns i Norrbottens län har varit registrerat sedan 2008-04-16. Men sedan 2008-06-12 så har Gränsresor AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till N. Esplanaden 4, 953 31, Haparanda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gränsresor AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0922-12024.

Haparanda arbetar för att bolag som Gränsresor AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gränsresor AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Norrbottens län.

Bolaget skall bedriva resebyrå, guide, konferensverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gränsresor AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gränsresor AB och det är följande personer, Lindvall, Aili Maarit som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindvall, Göte Emanuel som är född 1963 och har titeln Suppleant, Brännström, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gränsresor AB är 556756-1302.