Sune Nilsson Försäljning och Marknadsföring

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haparanda och Sune Nilsson Försäljning och Marknadsföring är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Sune Nilsson Försäljning och Marknadsföring är ett av dem. Statusen för Sune Nilsson Försäljning och Marknadsföring är att Bolaget är aktivt.

Sune Nilsson Försäljning och Marknadsföring är ett Enskild firma och skapades 2007-08-23. Det finns flera olika bolag i Norrbottens län som är ett stort län. Haparanda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sune Nilsson Försäljning och Marknadsföring ska trivas.

I Haparanda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av annonser, marknadsföring, reklam, media och information.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sune Nilsson Försäljning och Marknadsföring inte är momsregistrerat.

Idag är Sune Nilsson Försäljning och Marknadsföring och det finns flera bolag som är det idag i Haparanda.

Vill man komma i kontakt med Sune Nilsson Försäljning och Marknadsföring så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3176497.

.

De som är på något sätt har med Sune Nilsson Försäljning och Marknadsföring är Nilsson, Sune Manfred som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sune Nilsson Försäljning och Marknadsföring har 560417-XXXX som sitt organisationsnummer.