Tornedalens Textil

Norrbottens län

Information

Enskild firma finns det flera av i Haparanda och Tornedalens Textil är ett av dem. Norrbottens län är ett stort län där det finns många företag där och Tornedalens Textil är ett av dem. Statusen för Tornedalens Textil är att Bolaget är aktivt.

Tornedalens Textil är ett Enskild firma och skapades 1999-06-21. Det finns flera olika företag i Norrbottens län som är ett stort län. Haparanda där företaget finns i jobbar för att företag som Tornedalens Textil ska trivas.

Tornedalens Textil är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Haparanda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Import och export av dukar och hemtextilier. Import av skinnhandskar och övriga skinnprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tornedalens Textil är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Tornedalens Textil och det finns flera företag som är det idag i Haparanda.

Vill man komma i kontakt med Tornedalens Textil så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0922-13853.

.

De som är på något sätt har med Tornedalens Textil är Seikkula, Eva Ingela som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tornedalens Textil har 560615-XXXX som sitt organisationsnummer.