KM Bilservice och tvätt

Norrbottens län

Information

590804-XXXX är organisationsnummer för verksamheten KM Bilservice och tvätt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KM Bilservice och tvätt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Haparanda som är den kommunen som KM Bilservice och tvätt finns i.

KM Bilservice och tvätt har varit registrerat sedan 1988-04-25 och det finns flera verksamheter i Norrbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KM Bilservice och tvätt så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

KM Bilservice och tvätt är och det finns flera verksamheter i Haparanda som också är .

Firmatecknare för KM Bilservice och tvätt är följande:

Vill ni komma i kontakt med KM Bilservice och tvätt så kan ni göra det på telefon genom 0922-13177 eller genom brev på följande adress:

Rep och service samt tvätt av bilar.

Det finns olika personer som har en koppling med KM Bilservice och tvätt och det är Mannu, Kari Tapani som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,